Met het voorbereiden op uw begrafenis worden belangrijke doelen bereikt

Ook al voelt het misschien ongemakkelijk om aan de dood te denken, met het vooraf plannen van uw begrafenis worden twee belangrijke doelen bereikt: het zorgt ervoor dat uw wensen worden uitgevoerd en het helpt de last van uw familieleden te verlichten wanneer u sterft. Wat de omstandigheden ook zijn, verdriet is zwaar voor gezinnen, en een begrafenis moeten plannen terwijl je rouwt, kan de stress van je geliefde vergroten. Naast het verlichten van die last, kan pre-planning uw uitvaart ook persoonlijker maken als u kiest voor uitvaartverzekering die u nauw aan het hart liggen.

Wanneer u overlijdt, wordt een forfaitair bedrag aan uw begunstigde betaald om uw begrafenis en andere gerelateerde kosten te betalen (hoewel waar het geld daadwerkelijk aan wordt uitgegeven, op geen enkele manier is geregeld). Een uitvaartverzekering kan in de loop van de tijd duur zijn, dus afhankelijk van uw leeftijd kunt u uiteindelijk meer premie betalen dan de waarde van de uitvaartverzekering. Stel je de volgende situatie voor:

Een prepaid uitvaartverzekering heeft de dubbele voordelen dat u uw uitvaartarrangementen tot in het kleinste detail kunt plannen en ervoor kunt betalen tegen de huidige prijzen, waardoor de kosten van de uitvaartondernemer effectief inflatiebestendig zijn. Dit bespaart niet alleen uw familie veel geld, maar het voorkomt ook dat ze moeten raden wat voor soort begrafenis u zou hebben gewild en bespaart hun de stressvolle taak om het te regelen. Het geld dat u vooraf betaalt, wordt veilig beschermd totdat het nodig is door de aanbieder van het uitvaartverzekering, die het geld ofwel in een onafhankelijke trust zal plaatsen of namens u een levensverzekering zal kopen.

Bij uw overlijden wordt dit geld vrijgegeven aan de desbetreffende uitvaartondernemer.

Wat er precies in uw uitvaartplan zit, hangt af van de aanbieder die u kiest en uw budget.

Als u de voorkeur geeft aan een zeer eenvoudige crematiebegrafenis of een goedkopere optie wilt, kunt u kiezen voor een direct crematieplan, dat een crematie zonder uitvaartdienst dekt.

Ikverzekerhetbeste.nl

BELANGRIJK SEO NIEUWS

February 9, 2022